Cata de vins espanyols al concurs Mundus Vini

ICEX España Exportació Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Düsseldorf ofereixen la possibilitat de col·laborar en activitats que formen part de les activitats de promoció i imatge dirigides a professionals experts en vins internacionals.

L’oferta està dirigida a Consells Reguladors de Denominacions d’Origen, Associacions, CC.AA., Agrupacions Regionals, Interprofessionals especialment interessats en la promoció dels seus vins entre professionals experts en vins internacionals.

Es tracta d’un tast comentat presencial en col·laboració amb els organitzadors del concurs internacional MUNDUS VINI (editorial Meininger) que s’ofereix en el marc del programa de la tarda de tastadors oficials del concurs que se celebrarà al setembre del 2023.

L’objectiu del tast és la millora de la imatge dels nostres vins entre un grup de tastadors experts internacionals, així com donar informació de temes d’actualitat i novetats del sector vitivinícola espanyol entre aquest grup objectiu altament format i internacional.

Més informació i inscripcions (fins el 15 de febrer):

  • Pablo Calvo
  • Tel. 917323452
  • vinos@comercio.mineco.es
Comments for this post are closed.