Catàleg d’empreses agroalimentàries pels EEUU

PRODECA – Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en coordinació amb la Delegació de Govern de Catalunya als Estats Units, ha iniciat una ronda de contactes amb potencials clients als Estats Units per a establir un circuit d’oferta de productes i possibilitat de reunions virtuals entre les empreses catalanes del sector agroalimentari i els compradors potencials.

Amb l’objectiu de facilitar que la informació arribi al major nombre de compradors potencials dels Estats Units, es proposa elaborar un catàleg de productes agroalimentaris catalans que serveixi com a eina de promoció comercial al mercat de destí

Es poden inscriure en el catàleg promocional les empreses catalanes d’alimentació i begudes interessades a accedir al mercat dels Estats Units o bé a ampliar àmbit territorial de presència en aquest mercat.

Els productes inclosos en el catàleg promocional hauran de complir amb els requisits de registre FDA o bé disposar de registre FDA.

Les empreses catalanes que compleixen els requisits anteriors i estiguin interessades, podran:

  • Realitzar la inscripció per a participar en la selecció d’empreses que apareixen al catàleg.
  • Caldrà que les empreses catalanes enviïn un formulari completat que Prodeca els facilitarà, amb dades per al catàleg i dades generals (no publicables al catàleg).
  • La selecció no es farà per ordre d’inscripció, sinó per adequació de tendències de consum al mercat d’aquests països i que puguin generar més oportunitat comercial, donat que hi ha un topall d’empreses per aparèixer al catàleg per cada categoria de producte.
  • Prodeca presentarà el catàleg als potencials compradors. Un cop confirmat l’interès per part d’algun dels compradors per alguna empresa, Prodeca gestionarà el contacte perquè es pugui celebrar la reunió virtual. En cas que sigui necessari, l’empresa catalana haurà d’enviar les mostres (al seu càrrec) tal com li sol·liciti el comprador.

NOTA: aparèixer al catàleg promocional no garanteix reunions, donat que depèn de l’interès per part dels compradors.

Data límit per enviar tota la informació requerida és el 3 de febrer de 2023. Fes la teva inscripció aquí.

Un cop realitzada la inscripció, les empreses inscrites rebran una fitxa amb tota la informació requerida per aparèixer al catàleg (descripció de l’empresa i producte) logo i fotografies. Es farà una selecció i, una vegada validat que compleix tots els requisits, se’n confirmarà l’aparició al catàleg.

Comments for this post are closed.