CATALONIA TRADE PORTAL: Informació útil per exportar

Quins aranzels apliquen un producte a cada país concret? Quines llicències i controls es necessiten per introduir-lo específicament a un mercat o un altre? Quina és la documentació i els tràmits a complir? I si el que vols és importar, com saber quins països ofereixen més avantatges econòmics i administratius?

El Catalonia Trade Portal constitueix l’eina de capçalera de qualsevol empresa que vulgui fer negoci internacionalment. El punt de referència on trobar tota la informació necessària per dur-lo a terme.

El Catalonia Trade Portal és una completa plataforma digital que rastreja més de 800 fonts documentals d’arreu del món per posar a la disposició dels empresaris, de forma immediata, més de 30 tipus de recursos informatius per facilitar els seus processos de negoci internacionals.

El Catalonia Trade Portal permet conèixer:

  • Els principals països importadors d’un o diversos  productes.
  • Els controls i llicències necessaris per exportar o per importar.
  • Els aranzels que apliquen a cada tipus de producte per cada país.
  • Els principals importadors de cada país per a productes equivalents. O, el que és el mateix: els potencials clients que existeixen a cada mercat, a partir d’una base de dades de més de 100.000 importadors d’arreu del món.
  • La documentació que cal tenir en compte per dur un producte a qualsevol racó del món.
  • Diverses eines que t’automatitzen el càlcul dels costos d’importació o d’exportació.
  • Estudis de mercat, tendències sectorials, guies de negoci, llistats d’empreses, estadístiques, fires o directoris empresarials relacionats directament amb el cada sector empresarial.

A més, el Catalonia Trade Portal també ofereix la possibilitat de configurar-te alertes personalitzades per a nous estudis, tendències, licitacions públiques i tota mena d’informació que afectin als països d’interès o al sector de cada empresa en particular

Com funciona?

El Catalonia Trade Portal és un servei online que ACCIÓ ofereix gratuïtament a les empreses catalanes per accelerar i facilitar el seu accés als mercats internacionals.

Per fer-lo servir només cal que et creïs un compte d’usuari amb un NIF empresarial vàlid. Si, a més, la teva empresa és usuària dels serveis avançats d’internacionalització d’ACCIÓ, podràs disposar d’un compte prèmium amb serveis addicionals.

Bona part de la documentació que trobaràs al Catalonia Trade Portal està en anglès, ja que prové de fonts internacionals. Si ets una empresa catalana, crea’t un compte d’usuari i comença a aprofitar gratuïtament el Catalonia Trade Portal a través de l’enllaç.

Comments for this post are closed.