Comerç electrònic: Convocatòria Consultoria ICEX eMarketServices

Aprofita el potencial que et brinda el comerç electrònic i els marketplaces internacionals per comercialitzar productes i serveis arreu de món amb aquest servei que t’aportarà una guia precisa que et estalviarà temps i diners al minimitzar els riscos d’una sortida a l’exterior.

A través d’aquest programa s’acompanya a les empreses en tot el seu procés d’aprenentatge sobre el funcionament del canal en línia, des dels primers passos amb l’autoavaluació de les fortaleses i debilitats de la companyia a l’hora d’emprendre un procés d’exportació en línia amb el nostre auto diagnòstic gratuït fins al coneixement dels mercats electrònics més rellevants per a la seva estratègia d’internacionalització en cada mercat i la posada en marxa d’accions de promoció comercial i venda en marketplaces.

Això es realitza mitjançant diversos serveis que s’ofereixen a les empreses, com a formació, amb cursos, esdeveniments i webinars específics; amb informació de mercats, aportant un Observatori de Tendències eCommerce mundial i estudis de mercat i informes e-País, però també amb notícies i reportatges d’actualitat, casos d’èxit, entrevistes i una Xarxa d’Experts amb articles sobre tots els aspectes pràctics que hi ha de conèixer sobre el comerç online i els mercats electrònics.

També mitjançant assessoria, oferint serveis a mida per trobar els marketplaces més adequats o elaborar l’estratègia d’internacionalització online gràcies a el servei de consultoria; i connectant amb els propis mercats, mitjançant el major directori internacional de mercats electrònics que analitza i llista més de 1000 plataformes de més de 90 països i amb acords de col·laboració amb els principals marketplaces mundials, com Amazon, Alibaba o JD.com entre d’altres.

En definitiva, un programa d’acompanyament integral a les empreses en el seu procés de venda online internacional arreu de món

Per a qui és?
El servei s’adreça a empreses que fabriquin, produeixin o comercialitzin productes o marques espanyoles, amb més de 3 anys d’activitat, experiència internacional o bé en venda online i capacitat econòmica suficient per fer front a el procés d’internacionalització en línia. En les bases es pot consultar el detall de tots els requisits, així com tots els aspectes relatius al procés de selecció de candidats.

Quant costa?
El preu que pagaran les empreses és de 1.000 euros, impostos inclosos. En les bases es pot consultar més informació sobre quan i com es realitzarà aquest pagament.

Més informació i inscripcions

Comments for this post are closed.