Comerç electrònic i venda online

Ja ho has sentit moltes vegades: “El futur de les teves exportacions passa per les vendes en línia”. Potser et sembla un tòpic o un consell intranscendent, però és més vital que mai.

Les empreses exportadores que han transformat la seva presència digital o han definit una nova manera de relacionar-se amb els seus clients són les més competitives.

De la mà d’experts de primera línia, t’oferim dos cursos de capacitació gratuïts per crear un nou pla de venda on-line internacional. Sol·licita el teu!

L’entorn digital és un dels principals exponents d’evolució ràpida i constant. En un context com aquest, per vendre on-line a qualsevol lloc del món cal dominar-ne les eines i definir les millors estratègies per fer possible l’augment de vendes internacionals.

És per això que, ACCIÓ i la Escuela de Organización Industrial (EOI) organitzen cursos gratuïts de capacitació a un grup de professionals seleccionats per conèixer noves metodologies i facilitar la internacionalització de les seves empreses en els canals digitals.

Actualment, tens al teu abast el curs de Formació en Màrqueting i comunicació digital internacional i la Formació per a empreses industrials i de serveis (B2B), dues oportunitats per fer un pas endavant cap a la venda on-line internacional:

Si vols inscriure’t clica aquí

Comments for this post are closed.