Comunicat del Port de Barcelona


Des de Foment de Treball ens fan arribar les indicacions del Port de Barcelona en relació a la declaració d’alarma i la crisi del COVID-19.

El Port de Barcelona garanteix als seus clients el compliment dels serveis essencials per mantenir el subministrament de mercaderies, facilitant el funcionament de l’operativa logística i el correcte subministrament a les diferents indústries que han de restar en funcionament així com els productes de consum necessaris per a l’abastiment dels ciutadans.

Durant el matí, l’operativa de les terminals operen complint amb les restriccions i mesures de seguretat d’aplicació per l’estat d’alarma.

Els accessos al recinte portuari resten oberts, amb el control d’entrada habitual, i l’operativa, s’està desenvolupant complint amb les restriccions i mesures de seguretat necessàries. Les terminals estan operatives i la Comunitat Portuària (terminals, estiba, transportistes, transitaris, agents de duana, Duana, Serveis d’Inspecció en Frontera…), estan posant tots els esforços per tal de garantir la màxima normalitat.

El Port de Barcelona anirà actualitzant tota la informació relativa al funcionament dels diferents serveis mitjançant les xarxes socials i la pàgina web www.portdebarcelona.cat/secciocovid


Comments for this post are closed.