Conflicte comercial Espanya-Algèria

Lluny de resoldre’s aquest conflicte es manté i sembla tenir la possibilitat d’enquistar-se.

La Secretaria d’Estat de Comerç, organitzat a través de la Direcció General de Comerç Internacional i Inversions i la Direcció General de Política Comercial, fa una trobada amb empreses espanyoles i associacions exportadores per a analitzar la situació de les relacions comercials amb aquest país.

En total, més de 620 assistents han participat, els qui han agraït la cooperació de la Secretaria d’Estat de Comerç. Aquesta reunió té com a objectiu escoltar les seves inquietuds, assessorar-les en les seves estratègies d’internacionalització, així com oferir suport financer a través de les línies d’ajudes d’ICO i CESCE.

Així mateix, s’està realitzant un seguiment exhaustiu de les incidències en el comerç bilateral notificades per les empreses per a comunicar-les a la Comissió Europea amb la finalitat d’intentar desbloquejar-les, al mateix temps que es continua explorant amb la Comissió les possibilitats per a revertir la situació.

A més, les empreses tenen disponible la bústia de l’Oficina Econòmica i Comercial a Alger (argel@comercio.mineco.es) per a remetre les seves preguntes, consultes i incidències.

Comments for this post are closed.