Convocatòria ajuts fira Colombiatex- Sector tèxtil a Colòmbia

Entre els dies 24 i 26 de gener de 2023 se celebrarà, de manera presencial, Colombiatex. Es tracta de la fira de referència de teixits, filats i accessoris de Llatinoamèrica. Com cada any, se celebrarà a la ciutat de Medellín, Colòmbia, simultàniament a Colombiamoda.

Colombiatex s’ha convertit probablement, en la fira més important del sector tèxtil i de la confecció a Sud-Amèrica. També és el punt de referència en el camp del tèxtil, la creativitat i la moda per a fabricants, distribuïdors i compradors no sols de Colòmbia sinó de tot el continent americà.

Texfor – Confederació de la Indústria Tèxtil, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Colombiatex, té previst incloure la Participació Agrupada en aquesta fira dins del Pla Sectorial de Filats, Teixits i Accessoris – ICEX 2023.

Atès que es tracta d’una activitat corresponent a l’any 2023, l’ajuda ICEX queda condicionada a l’aprovació definitiva del Pla Sectorial 2023 amb l’entitat col·laboradora TEXFOR.

Informació de la fira

Termini de sol·licituds: tant la reserva de l’espai com de la decoració es tramitarà en línia de manera individual amb el suport i assessorament de Texfor. L’associació tindrà contacte constant amb els organitzadors de la fira per a aconseguir la millor ubicació i condicions per a les empreses legalment constituïdes a Espanya.

Es negociarà amb una empresa de transports les millors condicions per a efectuar el transport agrupat de la participació espanyola.

Les empreses participants que així ho desitgin s’inclouran en la web www.textilesfromspain.org

Ajudes ICEX

Atès que es tracta d’una activitat corresponent a l’any 2023, l’ajuda ICEX queda condicionada a l’aprovació definitiva del Pla Sectorial 2023 amb l’entitat col·laboradora TEXFOR.

L’import màxim d’ajuda ICEX per a aquesta activitat seria de 60.000€ que quedarà condicionat a l’aprovació del pla sectorial 2023 amb Texfor.

Per a més informació:

  • Contacte del ICEX: Juan Ángel Abrit juan.a.abrit@icex.es +34 91 349 63 18
  • Contacte TEXFOR: Luz Villalta López international@texfor.es + 34 93 745 19 17
Comments for this post are closed.