DHL Express reforça la seva xarxa d’aviació i llançarà una nova línia aèria per al mercat europeu

La nova aerolínia estarà situada a Àustria i operarà principalment vols de càrrega europeus.

DHL Express, el proveïdor líder mundial de serveis de transport urgent, ha anunciat la seva nou full de ruta per a la futura configuració de la seva xarxa aèria europea. Representant una nova fita de l’Estratègia 2025, els canvis donen resposta a la contínua i creixent demanda dels serveis internacionals de DHL Express.

Al principi, DHL Express té la intenció de crear una nova aerolínia de càrrega a Àustria i, per això, DHL està en procés de presentar sol·licituds a les autoritats austríaques. Subjecte a l’aprovació d’aquestes sol·licituds, l’objectiu és que la nova aerolínia s’estableixi i sigui operativa a finals d’aquest any. Operarà serveis de vols intraeuropeus, utilitzant una flota d’avions de càrrega B757 que seran transferits des DHL Air UK. Al seu torn, DHL Air UK s’adaptarà al seu nou paper com a aerolínia intercontinental, ampliant les seves operacions amb B767 i afegint nous B777F a la seva flota. Amb aquests passos, DHL Express reforçarà la seva plataforma de xarxa aèria, assegurant una capacitat de càrrega aèria flexible i resistent per donar suport a les creixents necessitats d’enviament exprés dels seus clients.

“Amb l’ampliació de la nostra plataforma aèria, no només ens adaptem als canvis en la normativa, sinó que també preparem la nostra xarxa europea per a un major creixement”, explica Roy Hughes, Vicepresident Executiu d’Operacions de xarxa a Europa de DHL Express. “Per satisfer la gran demanda dels nostres clients d’enviaments Express transfronterers, prenem aquestes mesures per seguir proporcionant-suficient capacitat Express. Amb l’estructura prevista, aconseguirem tant una xarxa aèria flexible i encara més resistent a Europa, com una millor integració global a l’augmentar els nostres vols intercontinentals.”

Per més informació fes clic aquí.

Font: Empresa Exterior

Comments for this post are closed.