Directori on-line d’empreses catalanes exportadores

El Catalonia Industry Suppliers proporciona informació sobre empreses, productes i capacitats productives a Catalunya perquè les empreses internacionals puguin trobar proveïdors i socis fàcilment.

Amb més de 3.000 empreses industrials i informació actualitzada precisa sobre béns i serveis, és la principal eina de cerca d’una empresa internacional que busca activament nous proveïdors o socis, considerant fer negocis o invertir a Catalunya o trobar nous productes per distribuir.

A través dels proveïdors d’indústria de Catalunya, la seva empresa té accés a les últimes oportunitats de negoci rebudes i proporcionades per les oficines de comerç i inversió de Catalunya a tot el món.

A més de donar a les empreses una eina de cerca per trobar proveïdors, també és un espai en línia amb les principals idees i agents que componen tot l’ecosistema industrial de Catalunya. L’objectiu és promoure la indústria a nivell internacional i generar oportunitats de negoci internacional tant per a empreses situades a Catalunya com per a empreses que considerin fer negocis a Catalunya.

Les empreses incloses són les següents:

  • Companyies d’una certa grandària, amb més de 10 empleats o una facturació de més de 2 milions de lliures esterlines.
  • Les empreses fabriquen o amb activitat productiva a Catalunya i creen riquesa i ocupació a Catalunya.
  • Companyies amb capacitat d’exportació i experiència.
  • Les empreses amb presència internacional en línia, un perfil internacional en línia mínim -un espai en anglès o en l’idioma dels principals mercats d’exportació de l’empresa, que és una eina bàsica per vendre internacionalment.

Si voleu formar part del nostre directori, registreu-vos aquí.

Els proveïdors d’indústria de Catalunya és una de les mesures de l’Acord d’Indústria de Catalunya per permetre a les empreses internacionals trobar capacitats productives a Catalunya, proporcionar visibilitat i posicionament d’indústries a Catalunya, i generar negocis en aquelles empreses que fabriquen i generen ocupació a Catalunya.

Comments for this post are closed.