Disruptour The Future of Food. 2a edició

Vols conèixer les principals disrupcions en el sector alimentari arreu del món?

The Future of Food et permetrà introduir-te a diversos ecosistemes punters en innovació com els Estats Units, Canadà, Israel, Hong Kong, Singapur, Amsterdam i Xile.

Els experts de les oficines de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya en aquests països, juntament amb startups i corporacions internacionals ens explicaran les seves disrupcions, noves tecnologies que estan transformant el sector, així com models de negoci innovadors.

  • Genera nous reptes per la teva empresa per adaptar-te als canvis d’entorn, adoptant noves tecnologies, noves tendències d’usuari i nous models de negoci.
  • Rep feedback individualitzat d’experts i accedeix a finançament local i internacional.
  • Mira més enllà de la teva empresa i inclús del teu sector.
  • Inspira’t amb el que estan fent els ecosistemes més innovadors del món.

Les sessions comptaran amb la participació de les consultores Corina Almagro i Beatriz Romanos. La Corina ha treballat amb més de 60 empreses de diferents mides, indústries i països, entre les quals hi ha Banc Santander, HP, Colgate, Stanley Black&Decker, Visa, Vodacom i nombroses startups, aplicant l’exponencialitat i la disrupció. La Beatriz té més de vint anys d’experiència en la indústria tecnològica, en els darrers anys s’ha especialitzat en la indústria de l’alimentació i HORECA. És fundadora de TechFood Magazine, mentora, divulgadora i speaker en diferents fòrums i institucions nacionals i internacionals.

Participa-hi i descobreix les últimes tendències en l’àmbit alimentari que definiran el futur del sector i els principals reptes a afrontar.

Prèviament a aquest disruptour, hi ha la possibilitat de participar al bootcamp (opcional)  que constarà de dues parts:

  • 10 de maig: Bootcamp focalitzat en la definició de reptes i iniciatives disruptives. Sessió presencial de 09:00 h a 18:00 h al PIER01 Tech Barcelona. Pl. de Pau Vila, 1 Barcelona. 
  • Del 16 al 20 de maig cada participant del bootcamp mantindrà una reunió de 30 minuts amb els experts. 

En fer la inscripció al disruptour, ens hauràs d’indicar si estàs interessat a fer el bootcamp i ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te la plaça. Les places del bootcamp estan limitades a 12 empreses (2 persones per empresa).

La data límit per inscriure’t al disruptour és el 6 de juny

Comments for this post are closed.