E-MARKETPLACES (3)

RANGEME la plataforma B TO B d’alimentació als Estats Units

En aquest tercer article sobre els emarketplaces presentem la plataforma més important per fer negocis als Estats Units en el sector, principalment, de l’alimentació drogueria i farmàcia.

Range Me és un e-market innovador  que posa en contacte fabricants, distribuïdors grans cadenes  i minoristes de tot el món i  del sector de l’alimentació  i begudes principalment però també d’Artesania, Casa i Jardí, Equipament d’Oficina, Multisectorial, Altres Indústries, Tèxtil, Cuir i Materials no teixits, Productes Elèctrics i Electrònics, Envasos, embalatge i embalatges, Ferreteria, Roba, calçat i accessoris de moda, Cosmètica i Parafarmàcia, Productes per a mascotes, Productes per a bebès, Articles i roba esportiva i Béns de consum.

Amb potencials compradors professionals dels mercats que RangeMe cobreix i que són: el Canadà, els Estats Units, Austràlia, de ón provenen els seus visitants.

Més de 7000 compradors clau fan servir Range Me als EE.UU entre els quals: SEPHORA, ALBERTSONS, TARGET, GNC, CVS PHARMACY.

Llegir l’article

Comments for this post are closed.