Empreses d’alimentació i vins: Sel·lecció de proveïdors espanyols per una cadena de supermecats a Colombia

  • Dates cel·lebració: Del 21 d’octubre de 2020 al 31 de desembre de 2020
  • Més informació

ICEX España Exportació i Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Bogotà convoquen a totes les empreses espanyoles a participar en la selecció de proveïdors que està realitzant una important cadena de supermercats colombiana, amb llarga experiència en el sector de la distribució de begudes i alimentació.

Es tracta d’una important cadena de supermercats colombiana que busca productes d’origen espanyol de qualitat. La intenció és proveir al mercat amb un ampli espectre de productes en els quals s’identifiquin l’origen espanyol, d’una banda, i la qualitat per un altre.

Aquesta cadena té no sols presència a Colòmbia, sinó també en altres països de Llatinoamèrica. Compten amb diverses marques a través de les quals poden posicionar-se en diferents segments i atendre a tots els tipus de consumidors. Els seus establiments també adopten diferents formats com a hipermercat, supermercat, cash&carry i botigues de conveniència. És important afegir que el consumidor mig colombià de supermercats és d’un poder adquisitiu més alt, i d’aquí ve que la major part dels productes espanyols els trobem en aquesta mena d’establiments. Finalment, cal destacar que aquesta cadena és la major importadora de productes espanyols de Colòmbia.

Comments for this post are closed.