Enterprise Europe Network, la via directa al teu soci internacional.

L’any vinent tu i la teva empresa teniu l’oportunitat de jugar a Europa i al món. De pensar en gran. De conèixer actors clau que t’ajudaran a créixer i innovar. I fer-ho és molt fàcil. ACCIÓ forma pat de la xarxa Enterprise Europe Network (ENN) de la Comissió Europea, que té com a objectiu potenciar la competitivitat de les pimes.

Aquesta xarxa és la via directa perquè trobis nous socis internacionals, no només dels mercats europeus, sinó de més de 60 països d’arreu del món. Amb l’EEN tens l’oportunitat de crear una xarxa de contactes a partir de les teves necessitats i d’accedir a una base de dades amb més de 10.000 propostes de col·laboració

A més, ara pots inscriure la teva empresa en un servei d’alertes personalitzades per rebre avisos de nous socis comercials i tecnològics. Si vols créixer internacionalment, dona’t d’alta gratuïtament al servei de l’EEN i rep alertes personalitzades!.

. La xarxa EEN, que compta amb 600 organismes de suport a l’empresa, també t’ofereix eines per protegir la teva propietat industrial o per rebre assessorament legal, dos elements imprescindibles per aterrar en nous mercats i desenvolupar acords de cooperació amb garanties. Repassa tres serveis clau de l’EEN en aquest article!.

Comments for this post are closed.