Horizon Europe Week 2021

T’obrim la porta als nous ajuts europeus a la innovació

Vols conèixer les noves convocatòries d’ajuts europeus a la innovació? Durant l’Horizon Europe Week podràs descobrir les línies d’actuació i les prioritats de finançament del programa Horizon Europe per als propers anys, amb un pressupost de prop de 100.000 milions d’euros.

Durant tota la setmana tindràs sessions específiques sobre les línies d’actuació del programa: salut, mobilitat, sostenibilitat, alimentació o digitalització, entre d’altres. Els millors experts et presentaran les tendències en cada àmbit i també gaudiràs d’una explicació detallada de les convocatòries concretes en les quals et podràs presentar.

A més, també podràs participar en tres tallers pràctics per facilitar-te l’accés a l’Horizon Europe, com trobar socis o com preparar l’estratègia d’explotació dels projectes.

La sessió inaugural de l’Horizon Europe Week comptarà amb la presència de Daria Tataj, CEO de Tataj Innovation i experta en xarxes d’innovació. Ens explicarà els objectius clau del programa Horizon Europe per garantir la competitivitat d’Europa i com pot ajudar als països a afrontar els grans reptes de l’economia verda, la digitalització o la sortida de la crisi de la covid-19.

Comments for this post are closed.