Inscriu-te gratuïtament a la plataforma d’empreses exportadores de la Generalitat i fes negocis arreu del món!

El Catalonia Industry Suppliers d’ACCIÓ, organisme adscrit a la Generalitat de Catalunya, és una plataforma en línia i en anglès que pretén promoure la indústria catalana a escala internacional. Inclou un cercador amb informació sobre productes i aplicacions d’empreses industrials a Catalunya, que genera oportunitats de negoci per les empreses que hi són, donat que permet que fabricants, distribuïdors, importadors o inversors internacionals trobin proveïdors i socis a Catalunya. Està en funcionament des del març de 2020 i els propers mesos s’endegarà una campanya de promoció internacional d’aquest directori que esperem generi noves oportunitats de negoci internacionals per les empreses que en formen part.

El Catalonia Industry Suppliers engloba tots els sectors de l’economia catalana (des de béns d’equipament fins a béns de consum, passant per àmbits TIC, de disseny o audiovisual, per posar alguns exemples). Les cerques d’empreses poden fer-se per productes i per sectors d’aplicació d’aquests productes. De fet, el Catalonia Industry Suppliers ja és el cercador de referència per les ofertes que ACCIÓ rep a través de les seves oficines exteriors i del seu Servei de Cerca de Proveïdors.

Actualment, en formen part unes 3.500 empreses industrials amb centre productiu a Catalunya, activitat exportadora i una presència a la xarxa enfocada a públic internacional. A banda de produir a Catalunya i ser exportadora, un altre dels requisits per formar-ne part és no ser una microempresa (tenir una dimensió mínima de 10 treballadors i 2 M. d’euros de facturació), donat que l’objectiu del Catalonia Industry Suppliers és localitzar productes i serveis fets a Catalunya per part d’empreses que ja tinguin una capacitat productiva important i una experiència exportadora en mercats internacionals.

  • Al següent enllaç pots consultar el directori d’empreses.
  • Per donar-vos d’alta, cal que ompliu la sol·licitud en línia. Posteriorment a aquesta sol·licitud, rebreu un correu on se us demanaran la resta de dades necessàries per publicar el perfil de la vostra empresa.
  • Per canviar / actualitzar les vostres dades, podeu enviar un e-mail a: industry.suppliers@catalonia.com
Comments for this post are closed.