Jornada d’energies renovables – Grècia 2021

  • Data: Dimecres, 10 de març
  • Hora: De 9:15h a 16:00h
  • Inscripcions (fins al 22 de gener)

ICEX España Exportació i Inversions juntament amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Atenes, amb suport del Ministeri d’Energia i Medi Ambient Grec i Enterprise Greece, organitzen una Jornada de Negocis sobre energies renovables que se celebrarà el 10 de març a Atenes per via telemàtica.

En els últims mesos Grècia ha dut a terme reformes integrals en el sector de l’energia. Entre els principals canvis destaca l’agilitació dels procediments per a la concessió de llicències per a projectes de renovables o les recents modificacions proposades en l’operativa del mercat que, entre altres qüestions, suposa l’extensió del sistema de subhastes fins a 2024, per a una capacitat total de 2,1GW.

Cal destacar així mateix l’interès del Ministeri d’Energia i Medi Ambient a utilitzar el finançament del Fons de Recuperació i Resiliència de la UE en projectes de desenvolupament d’infraestructures per a acollir parcs eòlics offshore i altres inversions en economia verda.

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’assistir i intervenir en la conferència que donarà una visió del sector de les energies renovables a Grècia i les oportunitats que aquest ofereix. Així mateix, després de les xerrades, les empreses participants mantindran reunions B2B amb empreses locals, que se celebraran de manera telemàtica el dia 10 de març i al llarg dels dies posteriors, segons programa pre-agendat

Comments for this post are closed.