Les respostes que necessites per seguir fent negoci al món

Fa mesos que t’ho estàs preguntant: Com evolucionaran els costos del transport? Els problemes d’aprovisionament es mantindran? I la Xina, quin pes tindrà en l’economia mundial? Encara serà un mercat per a mi?

El taulell de joc del comerç internacional ha canviat i són moltes les preguntes que empreses com la teva es fan diàriament. Si vols conèixer les respostes per continuar sent competitiu, vine a qüestionar-ho tot a la Jornada central de la Setmana.

La influent economista i top-voice de Linkedin, Alicia García-Herrero, t’hi espera per oferir-te la seva visió dels múltiples escenaris que s’obren d’ara endavant i ajudar-te a prendre decisions encertades; i els experts del Port de Barcelona, CIDOP i Fluidra ens proposaran les millors estratègies per seguir fent negoci al món.

Inscriu-t’hi aquí i reserva el teu lloc!

A més, podràs viure el Marketplace de la Setmana: una autèntica fira amb reunions individualitzades i una vintena de xerrades i demostracions.

Tot això, i més, a la Jornada central de la Setmana, el 19 d’octubre al World Trade Center de Barcelona.

I a més, a la Setmana de la Internacionalització…

Reuneix-te amb experts:
Durant la Setmana també podràs demanar entrevistes amb els directors de les Oficines Exteriors per conèixer noves oportunitats de negoci i començar a preparar el teu projecte internacional.

Sessions especialitzades:
Tindràs l’oportunitat de participar en dos webinars especialitzats sobre fiscalitat verda europea i crèdits documentaris o en alguna de les sessions presencials a Girona, Lleida i Vic. Tria la teva!

Comments for this post are closed.