Madrid Platform | Fòrum Internacional d’empreses Europa – Amèrica

La primera gran trobada empresarial d’aquest tipus adaptada a les circumstàncies i al seu temps organitzat per SEGIB, CEIB i FIXI.

Aquesta setmana se celebra Madrid Platform, una de les cites empresarials més importants per a Europa i Llatinoamèrica. En aquest marc, des de la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB), el Consell d’Empresaris Iberoamericans (CEIB) i la Federació Iberoamericana de Joves Empresaris (FIXI) estem organitzant la Trobada Internacional d’Empreses d’Europa i Amèrica Llatina. Un fòrum que sota el lema “Comerç i inversió com a eixos per a la recuperació en l’espai UE – Amèrica Llatina” tindrà lloc del 10 al 12 de maig 2021, en horari de 18hrs a 20hrs (CET), al Palau de Cibeles de Madrid , en format semi presencial, per analitzar qüestions d’interès regional en el context actual.

En cas d’estar interessat, pot seguir el senyal en directe (és gratuït i no cal fer cap registre previ ni login posterior). Si ja s’ha registrat prèviament, pot seguir igualment les jornades a través d’aquests mateixos enllaços:

Al llarg d’aquests tres dies, experts, destacats empresaris i representants d’institucions, governs i organitzacions empresarials de més de 20 països es donaran cita a Madrid Platform, un esdeveniment que reunirà més de 500 empreses, 3000 participants i 300 empresaris i inversors , per estrènyer les relacions econòmiques i comercials entre la Unió Europea i Amèrica Llatina, impulsar el diàleg i l’intercanvi d’experiències, així com generar negoci i impulsar el networking actiu.

S’analitzaran temes de gran rellevància com la promoció del comerç i la inversió en un nou entorn global; la col·laboració pública privada com a palanca per al desenvolupament regional; la connectivitat com a element clau en l’intercanvi comercial regional; els serveis basats en el coneixement i l’economia taronja; els tractats de lliure comerç: reptes i oportunitats en un nou escenari global; la UE-LATAM: un espai comú d’inversions responsables i sostenibles; i els nous models i actors de finançament en un entorn virtual, entre altres.

Comments for this post are closed.