Missió comercial a Perú, Xile i Argentina

  • Dates: Del 27 de juny a l’1 de juliol de 2022
  • Inscripcions

Conscients de la importància de trepitjar el terreny i de la rellevància que té en molts països el cara a cara, hem optat aquest 2022 per tornar a programar les missions comercials en format presencial per a les empreses que ho sol·licitin, tot i donar l’opció de fer-les de manera virtual si l’empresa ho demana o si les restriccions de la Covid-19 ho aconsellen.

Perú té forts vincles comercials amb Espanya, vuitè client comercial més important del Perú, i porta d’entrada a Europa. Elevat creixement econòmic i financer sostenible. Reformes estructurals en l’àmbit empresarial impulsades pel Govern. Abundant dotació de recursos naturals. Un total de 2.112 empreses catalanes van exportar al Perú el 2020, un país que té bones perspectives de creixement.

Més de 3.000 empreses van exportar a Xile, un país que ofereix bones oportunitats de negoci en els següents àmbits i iniciatives: es prepara per l’augment de l’electromobilitat; aliments processats, productes gurmet i funcionals; modernització de la indústria metal·lúrgica, agrària i del metall; transformació digital aplicada a tots els àmbits i sectors productius; cosmètics i electrodomèstics de cura personal; plà d’inversió en salut.

L’Argentina és un dels mercats més rellevants de l’Amèrica Llatina on les empreses catalanes hi poden trobar oportunitats en sectors com la maquinària i els béns d’equip, l’educació o les noves tecnologies. Ja són gairebé 200 les filials d’empreses catalanes establertes a l’Argentina, , les oportunitats més destacades passen pels següents àmbits: el sector privat de la salut importa tecnologia punta; béns d’equip i maquinària; col·laboració amb entitats educatives; productes d’alimentació innovadors.

Per més informació contacteu a: jmcampa@cecot.org.

Comments for this post are closed.