Missió comercial presencial o virtual a Sud-àfrica i Moçambic

Recuperem la presencialitat en les missions comercials internacionals després de gairebé dos anys.

Conscients de la importància de trepitjar el terreny i de la rellevància que té en molts països el cara a cara, hem optat aquest 2022 per tornar a programar les missions comercials en format presencial per a les empreses que ho sol·licitin, tot i donar l’opció de fer-les de manera virtual si l’empresa ho demana o si les restriccions de la Covid-19 ho aconsellen.

Sud-àfrica és la primera economia de la zona, amb gran estabilitat i moltes oportunitats. Amb un bon creixement de la classe mitjana i mitjana-alta. Representa al mateix temps la porta d’entrada per a tots els països de l’Àfrica Austral. En disposar d’una bona base industrial, ofereix bones oportunitats en maquinària, i tot tipus d’inputs industrials.

Moçambic ha passat aquests últims anys a ser un dels països de la regió amb major potencial. Les grans reserves de gas natural han obrat el miracle i s’ha convertit en la destinació de gran quantitat d’empresaris i d’inversors, sobretot procedents de Portugal. La baixada dels preus del petroli havia refredat les expectatives, però sembla que torna a rellançar-se. Grans jaciments de carbó també impulsen la seva economia. Creixements del sis al set per cent són els culpables del canvi espectacular que hem pogut observar aquests últims anys.

Per més informació contacteu a: jmcampa@cecot.org.

Comments for this post are closed.