Missió comercial virtual a l’Índia

Arran de la impossibilitat temporal de realitzar missions comercials presencials, i aprofitant  les noves eines de comunicació digital que ens permeten continuar fent negocis sense desplaçar-nos, estem organitzant una missió comercial virtual a l’Índia,  del 22 al 26 de novembre de 2021, amb la realització d’una agenda de contactes B2B i la realització de reunions virtuals d’acord amb el perfil de cada empresa i les seves necessitats en el mercat de L’Índia.

La missió pot incloure la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc.

La preparació de les agendes la realitzaran l’Oficina Comercial d’Espanya a Mumbai.    

Per que l’Índia?

Amb gairebé el 18% de la població mundial l’any 2019 amb 1.366 milions d’habitants, l’Índia és el segon país més poblat després de la Xina. L’economia índia ocupa la cinquena posició a nivell mundial en PIB nominal en l’any 2019, i el tercer pel que fa a Paritat de Poder Adquisitiu (després dels EUA i la Xina) tot i que, segons dades del Banc Mundial, el 22,5% viuen per sota el llindar de pobresa (menys d’1,9 dòlars a el dia).

El creixement econòmic està consolidant una classe mitjana, que d’acord amb les projeccions de l’últim informe de Boston Consulting Group, per al 2025 seria el tercer més gran mercat amb aproximadament 4 trilions de consum d’USD i un poder adquisitiu prou alt per adoptar hàbits de compra cada vegada més semblants als occidentals.

 L’Índia ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l’automoció i moto, la indústria farmacèutica o en la transformació digital, entre d’altres. Pel que fa a les relacions comercials amb Catalunya, les exportacions catalanes han assolit un volum de 375,5 milions d’euros el 2019. Lideren les exportacions la maquinària (16,3%), els productes químics orgànics (10,8%) i plàstics (8,5%).

Serveis inclosos a la missió

  • Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a l’Índia realitzat per la Oficina Comercial de Mumbai a l’Índia.
  • Avaluació dels requeriments de les empreses.
  • Reunió prèvia amb la Oficina Comercial de Mumbai a l’Índia per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
  • Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
  • Agenda de negocis virtual. Les reunions es portaran a terme per videoconferència amb la supervisió de la Oficina Comercial de Mumbai a l’Índia i l’entitat.
  • Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.
  • Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

Per més informació contacteu a: jmcampa@cecot.org.

Comments for this post are closed.