Missió empresarial per a proveïdors de solucions Indústria 4.0 a la Fira Hannover Messe 2021

  • Dates: 12 al 16 d’abril 2021
  • Inscripcions fins al 30 d’octubre
  • Més informació

Participa en la fira Hannover Messe, el referent mundial en l’àmbit de la Indústria 4.0 i noves tecnologies industrials.

Amb més de 6.500 expositors internacionals, més de 215.000 visitants professionals de 98 països i 500 solucions per a la Indústria 4.0, és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial i en especial en la digitalització de la indústria.

A la Hannover Messe es poden trobar des de serveis avançats de recerca i desenvolupament de solucions o components individuals fins a la fàbrica intel·ligent completa, així com tendències actuals en eficiència energètica, automatització industrial, tecnologies de la informació, sistemes de mobilitat, fabricació additiva o en abastiment industrial, entre d’altres.

En l’edició 2021, ACCIÓ hi serà present amb un estand propi juntament amb entitats i empreses catalanes proveïdores de solucions a la indústria 4.0, per tal de potenciar la cooperació internacional entre les empreses catalanes i empreses industrials internacionals interessades en la digitalització dels seus processos productius.

ACCIÓ us acompanya en aquesta missió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Indústria 4.0.

Objectiu de l’acte
Trobar nous socis de cooperació internacional per als teus projectes i productes en l’àmbit de la Indústria 4.0.

T’interessa si ets
Una entitat, un centre tecnològic o una empresa proveïdora de solucions tecnològiques o serveis avançats al voltant de la Indústria 4.0.

Comments for this post are closed.