Mobile World Congress / 4YFN 2022

Vols exposar la teva startup al 4YFN del MWC?

Tens una startup tecnològica? T’agradaria exposar la teva empresa en un escenari global? El 4YFN, en el marc del MWC, tornarà el 2022 en les seves dates habituals (del 28 de febrer al 3 de març) per situar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i Catalunya al món.

Si tens una startup del sector tecnològic o digital (especialment B2B d’àmbits com healthtech, fintech, blockchain, realitat virtual, intel·ligència artificial, IoT, big data, mobile o les TIC) aprofita l’oportunitat de guanyar visibilitat internacional en un estand al 4YFN i amb l’ajuda d’ACCIÓ. Un escenari global que et permetrà connectar amb emprenedors i inversors de tot el món.

Enguany, el 4YFN tornarà a ser més digital i més a prop del MWC. No deixis escapar aquesta oportunitat. La convocatòria és oberta fins al 5 de novembre, sol·licita ara el teu estand!

Requisits

Tindrà lloc, com és habitual, del 28 de Febrer al 3 de març de 2022 al recinte de la fira de Barcelona de l’Hospitalet (Hall 6) i, com és habitual, ACCIÓ posa a la disposició de les startups catalanes uns estands per a què puguin donar a conèixer els seus projectes durant els quatre dies de congrés.

Procediment per sol·licitar un estand en el 4YFN 2022 amb ACCIÓ

Si vols participar, cal que emplenis el formulari de sol·licitud i enviar un Power Point en català, castellà o anglès (màxim 10 diapositives i 5 MB de pes) abans del 5 de novembre de 2021 a les 23.59 h a 4yfn@correu.accio.gencat.cat que inclogui:

  • Explicació del producte/servei
  • Model de negoci
  • Pla Estratègic de creixement del negoci
  • Equip
  • Objectius que es volen aconseguir participant al 4YFN.

Què ofereix Acció?

Ofereix durant 2 dies (el 28 i 1 de març ó el 2 i 3 de març)  un espai que inclou: estand pre- fabricats, 2 tamborets, paperera, endolls. Wifi general, electricitat, muntatge i desmuntatge, estand visual amb el logotip  de l ‘start-up  i 4 entrades d’expositor pels 4 dies de durada de la fira.

La Start Up ha d’assumir una part molt petita del cost global ( 300 € + IVA)

Beneficiaris

Podran participar amb un estand Start-ups que aportin tecnologia o innovació disruptiva; amb un model de negoci escalable i repetible en entorns globals i orientada al creixement ràpid. L’equip fundador de la Start-Uphaurà de ser necessàriament emprenedors, no pas empreses o institucions, i amb la majora de les participacions de l’empresa  i el seu finançament haurà estat a través d’aportacions dels propis  emprenedors, de business angels, de societats de capital llavor i capital risc i també de programes públics

Requisits

  • Haver complert amb la definició anterior dels beneficiaris obligatòria.
  • Empreses de fins a 8 anys de vida. Com a data de constitució de l’empresa es considerarà la data d’inscripció al Registre Mercantil o un document anàleg.
  • Empreses que estiguin constituïdes segons alguna de les formes jurídiques següents: societat civil privada, societat de responsabilitat limitada, societat anònima, societat laboral i societat cooperativa.
  • Empreses amb un mínim de 3 persones dedicats de forma complerta al projecte.
  • Startups tecnològiques o digitals, especialment B2B dels àmbits health, fintech, blockchain, realitat virtual, la intel·ligència artificial, l’IoT, big data, el mobile i les TIC.

Per sol·licitar l’stand ho pots fer al següent enllaç.

Comments for this post are closed.