Networking events for companies to promalnom Índia-Europe Digital Cooperation

  • Data: 23-24 de novembre

Businesseurope ens informa sobre una sèrie de trobades virtuals organitzades per Enterprise Europe Network en col·laboració amb el Ministeri de Tecnologia de la Informació i la Comunicació de l’Índia (MeitY) – Govern de l’Índia i l’Associació Nacional Índia d’Empreses de Programari i Serveis (NASSCOM)- per a fer costat a les empreses europees que pretenguin reforçar les capacitats digitals dels seus negocis o serveis a l’Índia. Aquests esdeveniments, de caràcter gratuït per als participants, estan orientats a promoure la cooperació digital Índia-Europa i ajudar a les empreses europees demandants de tecnologia digital a interactuar amb experts de les principals empreses de TU índies de l’espai digital.

En l’edició anterior, van participar 40 empreses de la UE i 82 empreses índies, la pròxima sessió tenen previst celebrar-la els dies 23 i 24 de novembre de 2021. En aquesta ocasió l’objectiu és procurar l’organització de reunions b2b entre les empreses europees i índies que assisteixin.

Per part europea poden participar empreses relacionades amb l’automoció i la mobilitat, l’energia, el sector marítim, l’aigua, l’agroalimentació i l’agricultura, la indústria aeroespacial, altres activitat industrials, els serveis bancaris, financers i de segur (BDSI/ Banking, financial services and insurance), el sector farmacèutic, els produtctes de consum empaquetats (CPG/ Consumer Packaged Goods) , la distribució, la salut, sanitat, la fabricació relacionada amb la logística i altres sectors afins.

Per part índia participaran empreses relacionades amb els sectors de ciberseguretat, telecomunicacions, 5G, blockchain, comerç digital, Fintech, AR/*VR, SAAS, digital twins, indústria 4.0, desenvolupament de programari, gestió de big data, cloud computing, automatització, IT staffing, etc… Pots obtenir més informació sobre les empreses índies que assistiran a aquesta jornada, en el següent enllaç.

En cas d’estar interessat a participar o obtenir més informació respecte a aquest esdeveniment, pots contactar la CEOE:

  • Correu electrònic: jcuevas@ceoe.es
  • Telèfon: 915 663 442

La data límit de registre serà el 10 de novembre.

Comments for this post are closed.