OPORTUNITAT COMERCIAL: Empresa del Regne Unit cerca nous proveïdors

Empresa del Regne Unit especialitzada en la fabricació de packaging biodegradable està cercant nous proveïdors:

  1. Fabricants de paper modelat per al sector alimentari: fabricant amb capacitat per produir safates i tasses, idealment sense additius.
  2. Fabricants de càpsules de gel tou (idealment veganes):

a.   Encapsulació per a ús mèdic o de paintball
b.  Un soci que estigui obert a la innovació que estigui disposat a omplir les càpsules no amb el contingut tradicional, sinó amb oli d’oliva, salses, etc., i potencialment en motlles personalitzats. Les mides ronden els 10 ml (entenen que la majoria dels fabricants fan mides més petites, per això busquen algú que estigui obert a innovar en aquest espai). Estarien encantats de compartir alguns dels proves anteriors en aquest espai amb el fabricant un cop tinguessin un NDA.

Detalls de l’empresa: L’empresa és una start-up amb seu a Londres que dissenya i fabrica productes biodegradables amb ingredients naturals com les algues. La seva missió és fer desaparèixer els envasos tal com els coneixem.

Estan desenvolupant una gamma de materials i productes sostenibles fabricats amb algues i plantes que substitueixen el plàstic d’un sol ús per envasos biodegradables de forma natural.

Més informació  per correu electrònic a : gbrey@gencat.cat

Comments for this post are closed.