Oportunitats de negoci en el mercat colombià

A fi de presentar les oportunitats de negoci per a les empreses espanyoles amb interessos en el mercat colombià, la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials-CEOE i l’Agència de Cooperació i Inversió de Medellín i l’Àrea Metropolitana, en col·laboració amb l’oficina de ProColombia España, organitzen, sota el títol “Per què invertir a Medellín i l’Àrea Metropolitana?”, una trobada empresarial virtual que tindrà lloc el pròxim 24 d’octubre a les 16h (Madrid) / 09h (Medellín).

La jornada respon a l’objectiu comú de les nostres institucions de continuar estrenyent les relacions econòmiques i comercials entre Colòmbia i Espanya, fomentar els fluxos d’inversió, així com presentar els nombrosos avantatges per als inversors espanyols que converteixen a la ciutat i regió metropolitana en un lloc idoni per a invertir. Addicionalment, es presentaran noves oportunitats d’inversió en els sectors d’infraestructura, ciències de la vida (salut, biotecnologia), manufactures, agronegocis i indústries 4.0, entre altres.

Comptarem amb la presència de l’Àrea Metropolitana de la Vall de Aburrá. Entitat que representa el segon conglomerat urbà econòmic i poblacional de Colòmbia, que agrupa 10 municipis sota un esquema associatiu de desenvolupament territorial i sostenible. Els assistents coneixeran l’oferta d’incentius tributaris en impostos locals, la normativitat especial en matèria tributària i els beneficis que ofereix Medellín a l’ésser un Districte Especial de Ciència, Tecnologia i Innovació. A més, es presentaran dos casos d’èxit d’empreses espanyoles instal·lades a la regió, que compartiran amb els nostres assistents la seva experiència, motivació i projeccions en assentar-se en el territori.

L’esdeveniment serà multisectorial prioritzant els sectors d’Infraestructura i Logística, Ciències de la Vida (salut, biotecnologia), Manufactura, Agronegocios i Indústries 4.0; fent èmfasi en el sector de tecnologia, salut i infraestructura.

Sobre l’Àrea Metropolitana de la Vall de Aburrá

L’esdeveniment es desenvoluparà amb l’Àrea Metropolitana de la Vall d’Aburrá, entitat administrativa de dret públic que associa als 10 municipis amb una població de 4.055.296 d’habitants. Medellín com a ciutat nucli, al voltant de la qual estan conurbados els municipis de Barbosa, Girardota, Copacabana, Bell, Itagüí, Sabaneta, Embigat, L’Estrella i Caldas; vinculats entre si per dinàmiques i interrelacions territorials, ambientals, econòmiques, socials, demogràfiques, culturals i tecnològiques que per a la programació i coordinació del seu desenvolupament sustentable, desenvolupament humà, ordenament territorial i racional prestació de serveis públics requereixen un ens coordinador.

Més informació i inscripcions:  asencise@ceoe.es

Telèfon: 915663540

Comments for this post are closed.