Port Summit Trade Missions | Korea 2021

El Port Summit Trade Mission és un esdeveniment en línia que reunirà, del 26 al 29 d’octubre, als agents logístics portuaris més importants de Corea i Barcelona.

L’objectiu d’aquesta missió empresarial és augmentar les relacions comercials, detectar oportunitats de negoci, establir intercanvis d’experiències i afermar aliances a nivell empresarial i institucional. Aquest Port Summit Trade Mission serà un punt de trobada amb empresaris i institucions de tots dos països, i servirà, d’una banda, per a presentar i promocionar el Port de Barcelona i els serveis que ofereix la seva comunitat portuària i, d’altra banda, per a conèixer el mercat coreà, el seu sistema logístic-portuari, i promoure les relacions comercials.

El Port Summit Trade Mission Korea 2021 serà un punt de trobada mitjançant una plataforma pròpia, en la qual els empresaris de Corea i Espanya/Barcelona podran accedir a un programa de ponències, panells tècnics i meetings 1to1 a temps real, mitjançant un perfil d’usuari propi.

Per més informació i inscripcions cliqueu aquí.

Comments for this post are closed.