Pre-Selling Program by Wines from Spain – Estats Units 2022

Icex, Espanya Exportació i Inversions, presenta el programa “PRE-SELLING PROGRAM”, una innovadora fórmula que permetrà a 40 cellers espanyols obrir o ampliar mercat als EUA.

Malgrat la indiscutible i gran oportunitat de negoci que ofereix els Estats Units, l’actual sistema dels tres graons fa complicat introduir-se en aquest mercat; un celler internacional necessita com a mínim comptar amb un importador, un distribuïdor i una àmplia xarxa de restaurants i botigues (retail) on poder comercialitzar i vendre els seus vins. A més, el fet que els EUA estigui compost per 50 estats, cadascun dels quals amb regulacions específiques per a la distribució i venda de begudes alcohòliques, suposa un hàndicap afegit per a qualsevol celler que vulgui obrir mercat al país.

El Pre-Selling Program ofereix als cellers espanyols l’oportunitat real d’arribar de manera directa i àgil al sector retail del país americà. Aquest programa es desenvoluparà al llarg de 15 dies el mes de setembre de 2022 i permetrà a importadors dels EUA rebre les mostres de les empreses participants i distribuir-les a través de la seva xarxa.

Comments for this post are closed.