Presentació de la missió a la fira Hannover Messe 2022

La fira Hannover Messe és, des de fa uns anys, un referent mundial en l’àmbit de la indústria 4.0 i les noves tecnologies industrials.

Aquesta edició se celebrarà de manera presencial a Hannover del 25 al 29 d’abril de 2022. Amb més de 5.500 expositors internacionals, més de 200.000 visitants professionals i amb un potencial de 6,5 milions de contactes de negocis és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial, especialment en relació amb la digitalització de la indústria.

Connecta’t a aquesta sessió per conèixer els detalls de la missió empresarial a la fira que et permetrà conèixer les últimes tendències en Transformació Industrial: Automatització, Economia Circular, Descarbonització, Logística 4.0, IA i Machine Learning i Seguretat de Sistemes entre d’altres, així com establir contactes.

El programa d’activitats de la missió inclou tres fases:

  • Fase I: ACCIÓ organitzarà a Barcelona una sèrie de jornades que inclouran una formació interna conjunta amb totes les empreses participants.
  • Fase II: a Hannover del 26 al 28 d’abril, activitats pròpies de la fira: accés al contingut ofert per la fira, inclosos els tours temàtics i contacte amb els exhibidors, visita a empreses i instal·lacions rellevants de l’àmbit de la Indústria 4.0.
  • Fase III: després de la fira les empreses participants podran fer plans individuals per incorporar tecnologies i accedir als possibles ajuts de finançament.
Comments for this post are closed.