Rangel Logistics Solutions anuncia una associació per el triangle logístic entre Portugal, Espanya i Turquia

Amb transport diari de mercaderies, l’empresa es converteix en pionera en realitzar aquest tipus de servei en 60 hores.

Rangel Logistics Solutions ha anunciat que vol reforçar les seves connexions amb Turquia, creant un triangle logístic amb Portugal i Espanya que impulsarà el transport a la Mediterrània.

L’associació estratègica amb l’empresa EkolLogistics permetrà als Rangel oferir solucions diàries a Turquia, resultant en una reducció dels temps de transport.

“Som dos grups logístics líders en el sector del transport i la logística i hem detectat l’oportunitat d’implementar una línia multimodal entre Portugal i Turquia que redueix els temps de transport a 60 hores”, destaca Nuno Rangel, CEO de Rangel Logistics Solutions.

El corredor creat és una simbiosi entre transport per carretera i marítim realitzat en camió entre Portugal i Espanya (24 hores) i en vaixell entre Espanya i Turquia (60 hores), que ofereix a el client un servei diari ibèric i transmediterrani amb Turquia per importació i exportació.

“Part de l’estratègia de Ekol és oferir la millor solució intermodal que connecti Europa occidental amb Turquia i l’Orient Mitjà, i per això estem satisfets amb l’associació amb Rangel, ja que podrem assolir el nostre objectiu. Esperem que els nostres clients reforcin la seva posició en el mercat gràcies a aquestes noves solucions “, afirma Ahmet Musul, CEO d’Ekol Logistics.

D’aquesta manera, la unitat de Transport per Carretera de Rangel conjuga innovació amb sostenibilitat, fruit de la implementació del seu Sistema de Gestió Ambiental i Energètica. “Aquesta nova línia intermodal suposarà un estalvi de 610.000 litres de gasoil i una disminució de 900.000 kg en les emissions de CO2 al més, reduint substancialment la petjada ambiental en aquesta llarga ruta”, diu Nuno Rangel.

Cal recordar que Rangel també ha anunciat aquest any noves connexions amb Holanda, oferint quatre connexions terrestres setmanals des de Portugal.

Font: Empresa Exterior

Comments for this post are closed.