Recreixement

Recreixement és el programa de creixement empresarial que ha creat el Centre de Reempresa de Catalunya de la patronal Cecot. Aquest programa, que no té cap cost per a les persones usuàries, ofereix assessorament i formació per a aquelles empreses que busquen créixer en un moment tan important com el que estem vivint.

En els tallers que organitza (de 10h de durada i en format virtual) les empreses participants podran desenvolupar estratègies de creixement en diferents àmbits de l’empresa com l’estratègia i cadena de valor, la digitalització, la internacionalització, el disseny de noves vies de diversificació i l’anàlisi del model de negoci.

Tots els tallers compten amb l’acompanyament de diferents experts i expertes especialitzats en l’assessorament a pimes, que donaran suport a la teva empresa per establir un pla de Recreixement de valor i pensat perquè pugueu créixer.

Si estàs interessat/da en participar al programa de Recreixement, pots participar-hi contactant amb nosaltres o a través de la pàgina web reempresa.org/recreixement.

Comments for this post are closed.