App Reempresa

Reempresa ja té aplicació mòbil!

  • Disponible per a dispositius Android i Apple
  • Tots els anuncis de Reempresa a la teva mà
  • Informació del servei

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya; una iniciativa promoguda per la patronal Cecot que treballa per posar en contacte persones interessades en vendre un negoci en funcionament amb persones emprenedores disposades a donar-hi continuïtat.

Reempresa treballa des del 2011 per oferir un servei neutral i sense cap cost per a les persones usuàries amb l’objectiu de mantenir viu el teixit empresarial i evitar la pèrdua de llocs de treball a casa nostra. Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha aconseguit evitar el tancament de més de 3.550 empreses a Catalunya, convertint-se en un mercat de referència a nivell europeu.

Vols comprar una empresa?

Si estàs pensant en comprar una empresa per fer créixer el teu negocis, Reempresa t’ajuda a buscar negocis que s’adeqüin al teu perfil d’empresa objectiu i t’acompanya durant tot el procés: des del moment de l’elaboració de l’estudi del pla de cessió de l’empresa, passant per a la definició del projecte d’emprenedoria, fins a l’assessorament de la recerca de finançament, entre molts altres aspectes.

Si vols saber-ne més, contacta amb nosaltres o inscriu-te a Reempresa a través de la seva pàgina web.

Comments for this post are closed.