REPTE 2020- Reflexió estratègica i posicionament tàctic empresarial

“el camí de la internacionalització no és fàcil. Les oportunitats de negoci s’han multiplicat. Però també s’han multiplicat els desafiaments. Les empreses del segle XXI han de obrir-se pas en un entorn de #VUCA (volatility, Uncertanity, Complexity, Ambiguity), acrònim encunyat en el món anglosaxó per definir la complexitat que caracteritza actualment el món dels negocis en el seu conjunt. Afrontar amb èxit exigeix, especialment de les empreses mitjanes i petites, eines necessàries, assessorament professionalitzat, i una mica més important encara: un entorn obert de companyonia i cooperació empresarial on poder compartir experiències i desenvolupar projectes en conjunt.”

Eliseo Vila
President del Club Cecot d’Internacionalització.

El Repte 2020 és un programa dirigit a directors/es generals i alts directius/ves de Pimes amb un marcat caràcter internacional per encarar els propers quatre anys de l’empresa.

El programa proposa dur a terme una reflexió que ajudi a identificar el “Què” però que guiï en el “Com” hem d’encarar els propers anys de les nostres empreses. Això, implica millorar els models actuals de gestió i reorganitzar els processos interns de l’empresa amb l’objectiu de seguir assegurant i garantint el seu desenvolupament internacional en un món cada cop més global.


Per a més informació cliqueu AQUÍ

repte2020

repte20201

repte20202

Comments for this post are closed.