Serveis d’ACCIÓ: Exporta els teus productes de bellesa a Alemanya i als Estats Units

Tens una marca de productes de bellesa i cosmètica? Estàs en fase d’expansió internacional? El servei Expansió Beauty d’Acció t’ofereix la possibilitat d’expandir-te a dos països punters pel sector de la cosmètica: els Estats Units i Alemanya. Descobreix el servei i comença a vendre els teus productes a nous països!

Aquest servei d’ACCIÓ et proposa un recorregut amb experts locals del sector per ajudar-te a definir la millor estratègia d’entrada i facilitar-te l’expansió en aquests dos mercats. Una iniciativa única per preparar la teva empresa pels reptes que suposa vendre a dos mercats exigents i amb tantes oportunitats a la vegada.

El servei Expansió Beauty disposa d’un programa especialitzat per a cada mercat amb l’objectiu d’adaptar l’estratègia de l’empresa a les demandes del país. En tots dos casos, el recorregut està format per tres fases per facilitar-te l’expansió: una fase inicial d’assessorament, una segona d’acompanyament per accedir al mercat i una tercera de seguiment.

El servei compte amb el suport de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Alemanya i els Estats Units i amb la col·laboració d’experts locals.

Podeu trobar més informació al següent enllaç.

Comments for this post are closed.