SIAL París (França) 2022 – Fira d’agroalimentació

  • Dates: Del 15/10/22 al 19/10/22
  • Inscripcions (fins el 21 de gener)

ICEX España Exportació i Inversions organitza un Pavelló Espanya en la fira SIAL PARÍS que tindrà lloc en el recinte firal Parc d’Expositions, Paris Nord Villepinte, París (França) del 15 al 19 d’Octubre de 2022.

La convocatòria per a totes les empreses espanyoles dels següents sectors: Aliments i Begudes estarà oberta fins el 21 de Gener de 2022.

Després de la cancel·lació de l’edició 2020 pel COVID, s’espera que enguany es batin rècords de participació en la fira mundial més important del sector agroalimentari en 2022.

Se celebra cada dos anys i està dirigida a un públic exclusivament professional.

SIAL és la primera xarxa mundial de salons amb una cobertura geogràfica molt àmplia: Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Orient Mitjà i Àsia.

Amb aquesta forta presència mundial, el saló ha desenvolupat no sols un coneixement molt important del conjunt dels protagonistes del sector, sinó que també s’ha convertit en un observador privilegiat i reconegut de les tendències i les innovacions en tots els racons del món.

Recordem que un Pavelló Oficial d’Espanya dona la possibilitat a les empreses del sector de participar en aquesta fira en unes condicions econòmiques avantatjoses i sota el paraigua de l’ICEX i la imatge del Pavelló Oficial d’ Espanya.

Comments for this post are closed.