Singapur: un país amb grans oportunitats per a les empreses espanyoles

Singapur és un hub comercial, financer, logístic, tecnològic i d’innovació a Àsia-Pacífic.

El 5 de Maig, l’Associació Empresarial Espanya – Asean (ASEMPEA) va celebrar un nou seminari virtual, en aquesta ocasió sobre “Singapur: oportunitats de negoci per a les empreses espanyoles”.

La jornada va ser presentada i moderada pel president de Asempea, D. Tomás González, i hi van participar com a ponents Sra. Irune Berrio, Fundadora i directora general de 3S Nexus, que va analitzar els sectors que són una oportunitat per a les empreses espanyoles: agricultura , indústria 4.0, salut, economia digital, empreses manufactureres; i també aquells altres que tenen particular interès, com són: mobilitat urbana, energia, seguretat i protecció, medi ambient i tractament d’aigües, i gestió d’edificis i urbanisme.

Ms. Jacklyn Zhang, Director Regional per a Europa de l’Singapore Economic Development Board (EDB), va presentar els ajuts que el Govern de Singapur posa a disposició de les empreses estrangeres per poder implantar-se al país, així com els plans estratègics que estan en marxa.

I finalment, D. Alfonso Vegara, Cònsol General Honorari de Singapur a Madrid i Fundador i President d’Honor de la Fundació Metropoli, va posar el punt i final de l’esdeveniment explicant la seva visió sobre aquest país i la seva experiència a través de el projecte que han posat en marxa per atreure talent “One North”, destacant l’estratègica situació de Singapur.

Singapur és un hub comercial, financer, logístic, tecnològic i d’innovació a Àsia-Pacífic. Compta amb estabilitat política i una economia que ha tornat a créixer en el 1r trimestre de 2021 i lidera els rànquings mundials més prestigiosos. Però, tot i això, les relacions comercials entre Espanya i Singapur i la presència d’empreses espanyoles al país segueix sent baixa. Les empreses espanyoles estan deixant escapar oportunitats en un mercat amb un alt potencial de creixement i que cada vegada està cobrant major protagonisme en l’economia mundial (Tractat RCEP, tensions comercials US-Xina, etc.)

Per més informació cliqueu aquí.

Comments for this post are closed.