Subvencions per a l’exportació – Programa ICEX Next

L’1 de desembre s’obrirà la darrera convocatòria del 2021 del Programa ICEX NEXT. Les empreses que ho desitgin podran sol·licitar la seva adhesió fins el 31 de desembre de 2021.

Icex Next és el programa de ICEX España Exportació i Inversions per a pimes espanyoles que desitgen créixer internacionalment, ajudant-les en totes les fases del seu projecte mitjançant Assessorament personalitzat i fins a 20.000 euros d’ajuda.

Aquest Programa d’Internacionalització de ICEX, ICEX Next, t’ajudarà a  internacionalitzar el teu negoci, amb la finalitat que augmentis la teva facturació en l’exterior, redueixis el risc empresarial i augmentis la competitivitat global. L’objectiu del  Programa ICEX Next és ajudar-te a desenvolupar o contrastar la teva estratègia d’internacionalització, analitzar els millors destins per al teu producte o servei i donar-te suport en un pla de negoci enfocat als mercats seleccionats. Tot això, a través d’un assessorament especialitzat per part dels millors consultors i assessors nacionals i internacionals homologats per ICEX, durant un procés de 24 mesos, i amb el suport d’una subvenció econòmica dotada d’una quantia de fins a 20.000 euros.

Trobaràs més informació al següent enllaç.

Comments for this post are closed.