Trobada empresarial amb el President de la República del Paraguai

Amb ocasió de la visita a Espanya del President de la República del Paraguai, la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), la Secretaria d’Estat de Comerç, a través de ICEX España Exportació i Inversions i la Cambra de Comerç d’Espanya, en col·laboració amb l’Ambaixada de Paraguai a Espanya, es complauen a convidar-li a la Trobada Empresarial España-Paraguai, que se celebrarà el pròxim 4 de novembre, a les 10.45 hores, en la seu de CEOE (Carrer Diego de Lleó, 50 – Madrid).

Aquesta Trobada, dirigida a empreses espanyoles amb interessos i/o presència a Paraguai, constitueix una excel·lent ocasió per a poder dialogar amb el seu President, i la Delegació Oficial que ho acompanya. Acompanyen a l’Excm. Sr. Mario Abdo Benítez: Sr. Juli Cèsar Arriola, Ministre de Relacions Exteriors; Sr. Luis Alberto Castiglioni, Ministre d’Indústria i Comerç; i el Sr. Ricardo Scavone Yegros, Ambaixador de Paraguai a Espanya.

Així mateix, es presentaran les oportunitats d’inversió existents al país per a les empreses espanyoles en sectors com el de l’agroalimentació, tèxtil, químic-farmacèutic, autoparts, infraestructura i energies renovables, i indústries creatives, entre altres.

En cas d’estar interessat a participar en aquesta trobada, que se celebrarà exclusivament de manera presencial, li preguem que confirmi la seva assistència, o la de la persona que consideri oportuna, en la següent adreça de correu electrònic: ezazo@ceoe.es.

Comments for this post are closed.