Trobada empresarial virtual Espanya-Vietnam

  • Data: Dimecres 11 de novembre
  • Hora: De 10.00h a 12.00h
  • Inscripcions

Amb ocasió de l’entrada en vigor de l’Acord de Lliure Comerç Unió Europea-Vietnam, la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), la Secretaria d’Estat de Comerç, ICEX España Exportació i Inversions i la Cambra de Comerç d’Espanya, en col·laboració amb l’Ambaixada de Vietnam a Espanya i Vietrade, organitzen una Trobada Empresarial virtual per a informar sobre les oportunitats de negoci i inversió que ofereix l’Acord UE-Vietnam.

S’adjunta programa de la Trobada, que comptarà amb traducció simultània espanyol-vietnamita. Es prega la confirmació d’assistència, en la següent adreça de correu electrònic: cortiz@ceoe.es . Per a qualsevol consulta respecte a la trobada pot també contactar en el telèfon 915 663 442.

Els detalls per a la connexió a la reunió es compartiran el dia previ a la trobada, exclusivament entre les persones que hagin confirmat la seva assistència. Així mateix, després de la celebració de la Trobada empresarial, es facilitarà un espai de networking perquè aquelles empreses espanyoles i vietnamites que ho desitgin, puguin concertar reunions individuals.

Comments for this post are closed.