Vendre a Polònia alimentació saludable i cosmètica natural

Meet the Buyer: converteix-te en proveïdor d’almentació saludable i cosmètica natural de l’empresa polonesa MERKURY

Vols un accés directe a grans compradors, importadors i distribuïdors d’arreu del món? Converteix-te en proveïdor de l’empresa MERKURY SA.

L’empresa vol incorporar noves marques a la seva cartera de productes i cerca proveïdors catalans de:

  • Alimentació saludable: productes ecològics, vegans, sense gluten; menjar preparat saludable; llet vegetal; productes substitutius de la carn
  • Cosmètica natural: productes per al cabell, cosmètica corporal, cura bucal; productes per a la higiene i cura infantil

El comprador, amb l’assessorament de l’equip de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, escollirà els proveïdors que més s’adaptin a les seves necessitats.

Si la teva empresa és una de les que ha interessat al buyer, es fixarà una data i hora de reunió on també hi participarà un consultor d’ACCIÓ. A més, i per millorar-ne l’experiència, cada trobada es realitzarà a través d’una plataforma única que facilita la interacció entre proveïdors i compradors.

Acabada la reunió, les empreses rebran el seguiment i l’assessorament d’ACCIÓ.

Fundada l’any 2004 a la ciutat polonesa de Bialystok, MERKURY és una empresa importadora i distribuïdora d’aliments saludables, cosmètica natural, així com medicaments i suplements dietètics, que opera a tot el país amb èxit. Amb una plantilla de més de 300 treballadors, comercialitza més de 450 marques i compta amb una xarxa de més de 100 representants a tot el país, així com 12 sucursals regionals, que donen servei als seus clients a través d’una plataforma B2B i disposen d’un magatzem modern de quasi 8.000 m². MERKURY comercialitza els productes a través de les principals cadenes de distribució internacionals presents a Polònia com Tesco, Lidl, Carrefour, Aldi, Auchan i també cadenes locals com Cefarm , DOZ o Dino.

Per omplir el formulari cliqueu aquí.

Comments for this post are closed.