Ampliació pressupost Cupons a la Internacionalització

Acció preveu ampliar el pressupost de la convocatòria del Programa de Cupons a la Internacionalització 2020.  Encara esteu a temps!!! 

Aquest programa us permet contractar serveis professionals d’experts en exportació subvencionats, oferts per proveïdors acreditats per la nostra entitat, que al mateix temps està acreditada per ACCIÓ, i pagar només el 20% del seu cost.

Si has de posar en marxa un projecte d’iniciació a l’exportació i vas exportar menys del 15% de la teva facturació el 2019, hi pots accedir. L’ajut és del 80% del cost dels serveis fins a un pressupost màxim de 5.000 €, és a dir, l’ajut màxim per empresa és de 4.000 €, i la durada del projecte és d’un màxim d’11 mesos.

El ventall de serveis pel que pots comptar amb ajut es el següent :

  • Desenvolupar amb tu el pla de promoció internacional de la teva empresa, que et permetrà seleccionar els productes i serveis, els països on tens més oportunitats, per quin canal has de vendre els teus productes o serveis, identificar potencials clients etc…
  • Subcontractació d’un Export Manager, per fer recerques d’agents, distribuïdors o clients, consolidació de xarxes, etc.

Demana pressupost per als serveis que t’ interessi i recorda que el 80% està subvencionat per ACCIÓ, sempre que es contracti a través de la nostra entitat.

Els ajuts són limitats i es preveu s’exhaureixin aviat, pel que CAL DEMANAR ELS AJUTS EL MÉS AVIAT POSSIBLE.

Per accedir al formulari cliqueu aquí.

Restem a la vostra disposició per a mes informació: Tel. 93 754 78 10 Correu electrònic: encarna.rubio@plametall.cat; gemma.cano@plametall.cat

Comments for this post are closed.