11 novembre – Webinar- Accedeix a les oportunitats en contractació pública als Balcans i Romania

Descobreix les vies d’accés a les oportunitats de negoci del client públic als Balcans i especialment a Romania.

Coneixeràs els sectors i actors amb més potencial de fer negoci en relació amb el client públic i des de la perspectiva de les empreses catalanes. Analitzarem l’estratègia i les vies d’accés a les oportunitats de negoci en la compra pública del país.

També et podràs informar dels detalls de la missió de contractació pública a Romania prevista pel 2021.

Romania és el principal mercat -després del Polonès- dels països amb règims comunistes altament intervencionistes en l’economia. Tots ells han tingut dificultats per redreçar les seves economies cap a una economia de mercat i les administracions tenen encara una assignatura pendent quant a la seva capacitat executiva i la seva transparència. No obstant això, amb l’adequat enfocament i estratègia, l’empresa catalana té molt potencial per accedir al client públic del país, ja que segueix tenint una alta necessitat de modernitzar-se.

D’entre les prioritats al país hi ha la millora de la infraestructura de transport i connectivitat amb els mercats internacionals, així com una transformació cap a una economia de baixes emissions, incloent-hi millores en eficiència energètica, i adaptació al canvi climàtic.

Comments for this post are closed.