Mercats Electrònics Internacionals – En breu s’obrirà la segona convocatòria

ICEX España Exportació i Inversions convida a les empreses espanyoles interessades a desenvolupar la seva estratègia d’internacionalització en canals digitals a participar en el Programa de Venda On Line  Internacional a través d’Alibaba.com, fruit de l’acord subscrit entre ICEX i el Grup Alibaba, l’objectiu del qual és facilitar l’entrada a les empreses espanyoles en aquest marketplace B2B i accedir a condicions especials, tant de visibilitat com de promoció dins de la plataforma.

Alibaba.com és la plataforma B2B líder en el món que permet vendre en línia tot tipus de productes en més de 190 països en 19 idiomes. És el marketplace mutisectorial amb major abast a nivell internacional, la qual cosa permet accedir a un gran nombre segmentat de potencials clients.

Amb aquest programa pretenem incrementar el posicionament, les vendes i la presència d’empreses espanyoles en aquest marketplace oferint unes condicions preferents amb la filiació Gold Supplier que milloren substancialment les actuals de la plataforma per a empreses que accedeixen de manera particular. També permetrà a les empreses participants adquirir experiència en l’operativa en marketplaces i accedir a milions de potencials compradors de tot el món, consolidant la seva imatge de marca en l’àmbit internacional.

Més informació

Comments for this post are closed.